banner



Ελαφονησι / Excursão de 1 Dia à Ilha de Elafonisi saindo de Chania ...

Ελαφονησι / Excursão de 1 Dia à Ilha de Elafonisi saindo de Chania .... Στο ελαφονήσι προσέκρουσε το 1907 το αυστριακό πλοίο imperatrix και τα 38 θύματα του ναυαγίου. Από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία για ταξιδιώτες που ψάχνουν μέρος να μείνουν εκεί κοντά είναι το balos beach, το megim hotel και το hotel poseidon. Όταν ο καιρός είναι καλός, είναι δυνατό να διασχίσει κανείς. Ο πληθυσμός του νησιού, που είναι περίπου εκατο κάτοικοι το χειμώνα, το καλοκαίρι σχεδόν διπλασιάζεται. Για την άφιξή σας στην ελαφόνησο με αυτοκίνητο ή μηχανή, από την αθήνα ακολουθείτε την διαδρομή του χάρτη.

Φτάστε εδώ με κάθε τρόπο. Από την παραλία ελαφονήσι και προσφέρει εστιατόριο, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο και βεράντα. Το ελαφονήσι ή ελαφόνησος βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο του νομού χανίων της κρήτης. Ελαφονήσι χανίων κρήτης, φωτογραφίες από το ελαφονήσι στην κρήτη με χάρτη πρόσβασης και πληροφορίες, πως θα πάτε στο ελαφονήσι στην κρήτη, χάρτης πρόσβασης στο ελαφονήσι στα χανιά, προτάσεις διαμονής κοντά στο. Από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία για ταξιδιώτες που ψάχνουν μέρος να μείνουν εκεί κοντά είναι το balos beach, το megim hotel και το hotel poseidon.

MPISKOTOUPOLI: ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ...
MPISKOTOUPOLI: ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ... from i.pinimg.com
Προγνώσεις καιρού για όλη την ελλάδα. Η μεγάλη παραλία απέναντι από το ελαφονήσι προσφέρει ομπρέλες για τον ήλιο και. Μια πολύ ξεχωριστή παραλιακή περιήγηση στο νοτιοδυτικό άκρο της κρήτης στο ελαφονήσι. Το νησί είναι πόλος έλξης τουριστών με κορύφωση το μήνα αύγουστο. Η ελαφόνησος διέθετε έναν από τους. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η άφιξη του γιώργου π., μέλος της ταξιδιωτικής. Το ελαφονήσι βρίσκεται 76χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των χανίων και 5χλμ νότια της μονής χρυσοσκαλίτισας, στο νοτιοδυτικότερο άκρο της κρήτης. Από την παραλία ελαφονήσι και προσφέρει εστιατόριο, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο και βεράντα.

Μια πολύ ξεχωριστή παραλιακή περιήγηση στο νοτιοδυτικό άκρο της κρήτης στο ελαφονήσι.

Το ελαφονήσι βρίσκεται 76χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των χανίων και 5χλμ νότια της μονής χρυσοσκαλίτισας, στο νοτιοδυτικότερο άκρο της κρήτης. Το ελαφονήσι είναι μια στενόμακρη χερσόνησος, η οποία συχνά σπάει στην αρχή της, δίνοντας την αίσθηση ενός ξεχωριστού νησιού. Σε χανιά, φαλάσσαρνα, από 40 € / βράδυ. Για να φτάσεις εκεί θα πρέπει να περπατήσεις. Το ελαφονήσι είναι μικρό νησάκι 200 μέτρα από την ακτή και ανάμεσα τους περικλείεται ρηχή λιμνοθάλασσα. Η ελαφόνησος, ένα εξωτικό νησί μόλις 19 τ. Το ταξίδι έχει διάρκεια 4 ως 4:30 ώρες. Το simos camping βρίσκεται στην ελαφόνησο, πάνω στην μαγευτική παραλία του σίμου. Φτάστε εδώ με κάθε τρόπο. Το ελαφονήσι είναι νησί το οποίο βρίσκεται κοντά στο νοτιοδυτικό άκρο του μεσογειακού νησιού της κρήτης, στο οποίο και υπάγεται διοικητικά, εντός της περιφερειακής ενότητας των χανίων. Με αφορμή της επίσκεψής μου στην όμορφη κρήτη, ο φιλόξενος στέλιος μου πρότεινε μια ακόμα εκδρομή. Από γύθειο ακολουθούμε την epar.od. Χλμ., μια τεράστια παραδεισένια παραλία με ομορφιά πέρα κάθε φήμης.

Η ελαφόνησος γοητεύει και σαγηνεύει τους επισκέπτες με τα τουρκουάζ κρυστάλλινα νερά της και τις υπέροχες παραλίες της. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η άφιξη του γιώργου π., μέλος της ταξιδιωτικής. Η ελαφόνησος διέθετε έναν από τους. Χάρτης κεραυνών, βροχής και πίεσης. Από την παραλία ελαφονήσι και προσφέρει εστιατόριο, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο και βεράντα.

Οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας για διακοπές το 2015 ...
Οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας για διακοπές το 2015 ... from www.kefalonitis.com
Μία στενή λωρίδα θάλασσας από ζεστά και αβαθή νερά χωρίζει την κρήτη από το μικρό αυτό νησάκι που απέχει περίπου 200 μέτρα από την ακτή και μπορείτε να το επισκεφτείτε περπατώντας. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η άφιξη του γιώργου π., μέλος της ταξιδιωτικής. Στο νοτιοδυτικό άκρο της περιφερειακής ενότητας χανίων βρίσκεται το φημισμένο ελαφονήσι, ένα παραδεισένιο νησάκι με αμμόλοφους, υπέροχες αμμουδερές παραλίες. Το ελαφονήσι είναι μια από τις εξωτικές παραλίες της κρήτης, που απέχει περίπου 75 χιλιόμετρα από την πόλη των χανίων. Η ελαφόνησος, ένα εξωτικό νησί μόλις 19 τ. Η μεγάλη παραλία απέναντι από το ελαφονήσι προσφέρει ομπρέλες για τον ήλιο και. Το ελαφονήσι είναι μια στενόμακρη χερσόνησος, η οποία συχνά σπάει στην αρχή της, δίνοντας την αίσθηση ενός ξεχωριστού νησιού. Όταν ο καιρός είναι καλός, είναι δυνατό να διασχίσει κανείς.

Ιδέες για ταξίδια ελαφονήσι χανίων :

Η ελαφόνησος διέθετε έναν από τους. Το ελαφονήσι είναι νησί το οποίο βρίσκεται κοντά στο νοτιοδυτικό άκρο του μεσογειακού νησιού της κρήτης, στο οποίο και υπάγεται διοικητικά, εντός της περιφερειακής ενότητας των χανίων. Προγνώσεις καιρού για όλη την ελλάδα. Το ελαφονήσι είναι μια από τις εξωτικές παραλίες της κρήτης, που απέχει περίπου 75 χιλιόμετρα από την πόλη των χανίων. Ελαφονήσι χανίων κρήτης, φωτογραφίες από το ελαφονήσι στην κρήτη με χάρτη πρόσβασης και πληροφορίες, πως θα πάτε στο ελαφονήσι στην κρήτη, χάρτης πρόσβασης στο ελαφονήσι στα χανιά, προτάσεις διαμονής κοντά στο. Η ελαφόνησος, ένα εξωτικό νησί μόλις 19 τ. When the weather is fine it is possible to walk to the island through the shallow water. Η ελαφόνησος βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της πελοποννήσου. Ελαφονήσι elafoˈnisi deer island) is an island located close to the southwestern corner of the mediterranean island of crete, of which it is administratively a part, in the regional unit of chania. Το ταξίδι έχει διάρκεια 4 ως 4:30 ώρες. Χάρτης κεραυνών, βροχής και πίεσης. Το ελαφονήσι είναι μια στενόμακρη χερσόνησος, η οποία συχνά σπάει στην αρχή της, δίνοντας την αίσθηση ενός ξεχωριστού νησιού. Το ελαφονήσι είναι, στην κυριολεξία, ένας εξωτικός προορισμός.

Το ελαφονήσι είναι μια από τις εξωτικές παραλίες της κρήτης, που απέχει περίπου 75 χιλιόμετρα από την πόλη των χανίων. Με αφορμή της επίσκεψής μου στην όμορφη κρήτη, ο φιλόξενος στέλιος μου πρότεινε μια ακόμα εκδρομή. Φτάστε εδώ με κάθε τρόπο. Ελαφονήσι χανίων κρήτης, φωτογραφίες από το ελαφονήσι στην κρήτη με χάρτη πρόσβασης και πληροφορίες, πως θα πάτε στο ελαφονήσι στην κρήτη, χάρτης πρόσβασης στο ελαφονήσι στα χανιά, προτάσεις διαμονής κοντά στο. Το ελαφονήσι ή ελαφόνησος βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο του νομού χανίων της κρήτης.

ΚΡΗΤΗ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ 2011 - CRETA ELAFONISI 2011 (2) - YouTube
ΚΡΗΤΗ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ 2011 - CRETA ELAFONISI 2011 (2) - YouTube from i.ytimg.com
Από την παραλία ελαφονήσι και προσφέρει εστιατόριο, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο και βεράντα. Ανακαλύψτε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος στο χάρτη. Το συγκρότημα topolia villas περιλαμβάνει τέσσερις παραδοσιακά χτισμένες βίλλες με κοινή πισίνα, οι βίλλες βρίσκονται στον ήσυχο. Στο νοτιοδυτικό άκρο της περιφερειακής ενότητας χανίων βρίσκεται το φημισμένο ελαφονήσι, ένα παραδεισένιο νησάκι με αμμόλοφους, υπέροχες αμμουδερές παραλίες και ακρογιαλιές με γαλαζοπράσινα νερά Η ελαφόνησος γοητεύει και σαγηνεύει τους επισκέπτες με τα τουρκουάζ κρυστάλλινα νερά της και τις υπέροχες παραλίες της. Το ελαφονήσι είναι μικρό νησάκι 200 μέτρα από την ακτή και ανάμεσα τους περικλείεται ρηχή λιμνοθάλασσα. Σε χανιά, φαλάσσαρνα, από 40 € / βράδυ. Το ελαφονήσι βρίσκεται 76χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των χανίων και 5χλμ νότια της μονής χρυσοσκαλίτισας, στο νοτιοδυτικότερο άκρο της κρήτης.

Στο νοτιοδυτικό άκρο της περιφερειακής ενότητας χανίων βρίσκεται το φημισμένο ελαφονήσι, ένα παραδεισένιο νησάκι με αμμόλοφους, υπέροχες αμμουδερές παραλίες.

Το ελαφονήσι είναι μια στενόμακρη χερσόνησος, η οποία συχνά σπάει στην αρχή της, δίνοντας την αίσθηση ενός ξεχωριστού νησιού. Από την παραλία ελαφονήσι και προσφέρει εστιατόριο, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο και βεράντα. Από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία για ταξιδιώτες που ψάχνουν μέρος να μείνουν εκεί κοντά είναι το balos beach, το megim hotel και το hotel poseidon. Μία στενή λωρίδα θάλασσας από ζεστά και αβαθή νερά χωρίζει την κρήτη από το μικρό αυτό νησάκι που απέχει περίπου 200 μέτρα από την ακτή και μπορείτε να το επισκεφτείτε περπατώντας. Η ελαφόνησος γοητεύει και σαγηνεύει τους επισκέπτες με τα τουρκουάζ κρυστάλλινα νερά της και τις υπέροχες παραλίες της. Ιδέες για ταξίδια ελαφονήσι χανίων : Στο ελαφονήσι προσέκρουσε το 1907 το αυστριακό πλοίο imperatrix και τα 38 θύματα του ναυαγίου. Location overlooking elafonisi beach was super. Το ελαφονήσι ή ελαφόνησος βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο του νομού χανίων της κρήτης. Η ελαφόνησος διέθετε έναν από τους. Παρατηρήσεις από το μεγαλύτερο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμων. Στο νοτιοδυτικό άκρο της περιφερειακής ενότητας χανίων βρίσκεται το φημισμένο ελαφονήσι, ένα παραδεισένιο νησάκι με αμμόλοφους, υπέροχες αμμουδερές παραλίες και ακρογιαλιές με γαλαζοπράσινα νερά Ελαφονήσι χανίων κρήτης, φωτογραφίες από το ελαφονήσι στην κρήτη με χάρτη πρόσβασης και πληροφορίες, πως θα πάτε στο ελαφονήσι στην κρήτη, χάρτης πρόσβασης στο ελαφονήσι στα χανιά, προτάσεις διαμονής κοντά στο.

0 Response to "Ελαφονησι / Excursão de 1 Dia à Ilha de Elafonisi saindo de Chania ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel